Medlemsuppstallning

Vi kan erbjuda boxplats för både häst och ponny.

I hyran ingår hö eller hösilage och kraftfoder (havre och korn), spån, ut och insläpp i hage, samt fodringar dagtid under vardagarna. På kvällar och helger sköts stallet av de inackorderade som har ett rullande schema. (se stallvaktslista)
Om du vill ha täcke på hästen lägger personalen på detta innan utsläpp i hagen.

Du kan välja mellan att ha din häst ensam i en rymlig hage med sandunderlag eller låta den gå med den stora flocken i vår underbara stora och fina hage.
Sommartid kan vi erbjuda betesmöjligheter hemma på gården.

Våra boxar är rymliga och stallmiljön lugn och trivsam. Alla inackorderade har ett eget skåp för utrustningen och möjlighet till ytterligare förvaring på vinden. På anläggningen finns torkrum, tvättstuga för tvätt av schabrak/täcken och en uppvärmd cafeteria med dusch och micro.

Ventilationen i stallet är utmärkt; all luft byts ut en gång i timmen och varje häst har till- och frånluft i sin box. I hyran ingår också anläggningskort, det vill säga att du har fri tillgång till ridhuset och våra tre utebanor i mån av plats.

Kontakta personalen för att få aktuella priser.

Varmt välkommen till Älvkarleby Ridklubb!

Uppdaterad: 2016-06-08 03:03
Skribent: Ingunn Opheim